Running Dinner på Bogø

Hvordan sikrer man underholdning og selskab på kryds og tværs i et lille samfund? Jo, man planlægger da en Running Dinner på hele øen. På Bogø har de afholdt Running Dinner i mange år, og det er en lige stor succes hver gang, hvor både nye og gamle øboere møder hinanden.

Sådan foregår Running Dinner:

Running Dinner afvikles i ulige år og ca. 160 beboere på Bogø deltager. For at deltage skal du være bosat på Bogø (eller være kæreste med en, der er.)

Running Dinner går ud på, at der hvert år er 16 bookere, der hver inviterer 10 gæster til at være med. De første, de skal spørge, skal være nytilflyttere. Der er 16 værtspar til forret og hovedret, som får 8 gæster på besøg hver.

Kl. 17.15 bliver alle gæster og hovedretsværter ringet op og får at vide, hvor de skal køre hen til forret. Forretsværterne venter på deres gæster, og de aner ikke, hvem der dukker op, ligesom gæsterne ikke ved, hvem de skal hjem til.

Gæsterne medbringer selv vin, og når kl. bliver 19.30, åbner de en kuvert, hvor der står, hvor de skal have hovedret henne. Her møder de så 8 nye gæster og ligesom ved forretten, ved værterne ikke, hvem der kommer på besøg.

Kl. 22 afsluttes Running Dinner, og alle samles i forsamlingshuset til kaffe, kage, fadøl og dans.

Jubii-faktor:

Running Dinner på Bogø er en kæmpe succes. Arrangementet inddrager flest mulige borgere og sørger samtidig for, at du som øboer har mulighed for at møde nye mennesker – uanset om du er nytilflytter eller har boet på øen i mange år. Running Dinner skaber større og stærkere fællesskaber og viser præcis det, de mindre landsbysamfund kan.