Bogø BrugtBørs – stedet hvor alt kan findes lokalt

Køb, salg og bytte-grupper på Facebook er populære i både storbyerne og landsbyerne, og mange af grupperne har flere tusinde medlemmer med mange opslag hver dag. På Bogø har man også valgt at lave en gruppe med navnet Bogø BrugtBørs – og den er 100% lokal.

Bogø BrugtBørs

Ønsker du at sælge noget på Bogø BrugtBørs, skal du kunne svare ja på følgende spørgsmål:

  1. Er du fastboende eller har sommerhus på Bogø?
  2. Befinder varen sig på Bogø?

Mange af de mest populære salgsgrupper på Facebook dækker et stort geografisk område – og ofte har alle mulighed for at slå opslag op – også selvom varen ikke befinder sig i området, gruppen dækker. På Bogø har de valgt at lave gruppen udelukkende for øboerne på øen. På den måde sikrer de, at der skabes en reel mikrohandel-handelsplads, hvor man øboer til øboer kan hjælpe og sælge til hinanden i nærområdet.

BrugtBørsen benyttes også til at reklamere for arrangementer eller indsamlinger og igen er det udelukkende arrangementer på Bogø, der kan reklameres for.

Jubii-faktor:

Det er fedt med fællesskaber – uanset om det er offline eller online. En BrugtBørs er både et godt grønt initiativ, hvor der lægges op til at genbruge eller gensælge de ting, man ikke bruger, og samtidig er det et godt socialt initiativ, hvor handlen gøres 100% lokalt.